Längdskidåkning för företag 

Drömmer ni om Vasaloppet? Eller om att tyst glida fram i växel fyra på skaren i soluppgången en aprilmorgon? Vill någon hitta en bättre träff i stakningen? Önskar du landa på yogamattan och få stor utveckling i skidspåret? Oavsett vad så ger vi er verktygen för att lyckas.

Att slå av telefonen, traska på fjället -oavsett skidbredd, skodon eller årstid- och somna fjällnära är bland det bästa vi vet. Vi tänker att det är ingredienser som kan passa ert företags tränings- och rekreationsresa till Funäsfjällen. Utvecklas tillsammans som företagare, individer, skidåkare och grupp i Sveriges bästa spårsystem. Filmning av teknikutveckling, yoga, styrketräning, lokalt matinslag, vallakurs & konferensmöjligheter. Innehållet skräddarsys tillsammans med er, inklusive eller exklusive boende.

Vi genomför dessa weekends året runt. Önskar ni komma på hösten när färgerna på fjället ger den mäktigaste inramningen så förgyller vi dagarna i vandringskängor, löparskor och på hästryggen. Föredrar ni sommar i fjällen så kan vi glida fram i kanoter längs Ljusnan, bestiga berget i klättersele och bada i fjällbäckar. Våren bjuder på förstklassig skidåkning på skaren och fika på fjället i en egenbygd solgrop. Ni väljer vilken av årstiderna till fjälls som lockar mest.

”Det är ett vinnande koncept.” Petra S, Länsförsäkringar

Kontakta oss för offert
info@mikaelas.se eller +46(0)73-0406200

Grupplektion

Vi tror att utveckling sker bäst i ett sammanhang.