Nu har jag tagit mig en tredjedel. Och jag älskar´t. Förra veckan var fin, två toppar på onsdagen och två toppar på söndagen. Mina korta berättelser som jag ”delar med mig av till andra vandrare” som det står på Destinationens hemsida hittar du här längre ned. Vill du läsa andras berättelser av samma toppar klickar du här. 

Ånnfjället 1301 
I löparskorna en fin onsdagseftermiddag med bra sällskap. Vi fick duscha av ansiktet i tjärnen då det rann ner svett i ögonen:) Sol och fint, 360 graders fjällvy till topps!

Gråstöten 1124
När man väl tagit sig upp på Ånnfjället känns det som att den här toppen tas av bara farten:)

Lill-Axhögen 1140
Kombinerade cykel och löparskor. Himla fint fjäll och en bra morgon. Bananpannkakor med blåbär var vår andra frukost, godare på fjället så klart:)

Stor-Axhögen 1322
20:e toppen och en av de finaste turerna (hittills). Cyklade in på 4-hjulingsspåret till foten och knatade/sprang upp på både lilla och stora. En tur på 17 km totalt. Sommarvärme redan tidig morgon, avslutade med ett dopp i en bäck väl framme vid bilen