1060 meter över havet i lördags på toppen av Ramundberget och jag har nu varit uppe på 8 toppar över 1000 meter. Kartan har legat utvikt över köksbordet hela helgen och med kaffekoppen i handen har jag suttit och kikat, planerat, funderat över vilken som blir nästa. Älskar detta lilla projekt. Alla toppar hittar du här. Ner mot Ösjödalen var det helt bart, men på sluttningen ner mot skoterleden var det fortsatt fint skidföre. Topptursutrustning under fötterna, någon hade skejtat dagarna innan.

Jag har cyklat racer, haft sand mellan tårna, pallat apelsiner, ätit nygrillad fisk, morgonjoggat på stranden, gått stavgång i bergen, haft träningsvärk, umgåtts och inspirerats av en drös härliga kollegor, bland annat hon, hon och hon. Två veckor med Springtime i Portugal på våren har blivit till en mycket fin tradition. Den här gången var dessutom några bekanta ansikten från skidskolan med som resenärer.

Skidskolesäsongen är över för den här vintern, kanske inte skidåkningen, den korta summering lyder: MAGISKT BRA på alla sätt och vis, kryddat med att få bli ”Årets stipendiat” Jämtland Härjedalen Turism. Den längre summeringen kommer efter att jag fått åka lite mer skidor på hemmaplan, Funäsfjällen är kanske som bäst nu =)