På Funäsfjällens sida 60 toppar registrerar man sig och fyller i datum och en kort text för de toppar man har bestigit. Jag är nu uppe på tvåsiffrigt efter en makalöst fin helg med sommar och i löparskorna. Resterande sommar är nu bonus =)

Så här ser mina texter ut:

Småhamrarna 1081
2016-06-04
Jag har tidigare alltid knatat upp på Hamrafjället, flera gånger tidigare och det är bra på alla sätt och vis. (Ofta väldigt bra, enkelt, inkört..) Men det blir en ny upplevelse att knata snett åt höger sett ifrån parkeringen vid Andersborg. En ny och fin upplevelse, jag fortsätter att samla sådana =)

Stor-Skarven 1260
2016-06-04
Sol, snö (fläckvis) och fortsatt samlande av toppar över 1000 meter i Funäsfjällen. Det är sommar (?), avslutade med bad i en bäck när jag kom ner till parkeringen vid Andersborg. Ser toppen från mitt vardagsrumsfönster, storslagen topp nära.

Svalåkläppen 1020
2016-06-06
Utgick från Rockvallen, löparskor på fötterna, solglasögon, t-shirt och neoprensockar för att fläckvis springa igenom snö. Fin platå att springa omkring på, obanad löpning när den är som bäst. Man blir glad av att spendera Sveriges nationaldag på ett sådant här vis.