Det är vinter nu och magiska morgnar på fjället. Efter en intensiv helg med Bruksvallsloppet (jag skrev en text om det här), har inledningen av denna vecka varit vigt åt utbildningar och ny kunskap för att utvecklas. En dag i Östersund med kurs för saltning (ja, det finns kurs i allt) och två dagar med Parasport Förbundet i Ramundberget för att kunna undervisa blinda i skidspåret.

Igår en mycket fin morgon på Mittkläppsvägen med Jocke och Ingar och på eftermiddagen hade jag vinterns första längdlektion, äntligen är säsongen igång!

Om två helger, andra advent, är helgen jag längtar lite extra till. Skid- & Yogaläger med Emma Harlin, Solna Yogaskola. Det är nästan fullbokat, men finns ännu någon plats kvar!
Ett personligt läger som vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade varvat med god mat och fin gemenskap. Inga speciella förkunskaper krävs vare sig i skidspåret eller på yogamattan, din ambitionsnivå bestämmer intensiteten. Helgen innehåller bland annat 6 klasser med yoga, 3 skidpass med teknikträning, 3 skidpass på fjället och skidteori med vallning. Välkommen att boka en magiskt fin skidhelg med oss!