Mitten av december och mitt i säsong. En ny säsong med skidskola, den sjunde i mitt eget namn och företag. En rivstart som vanligt så fort det vita guldet faller från skyn.

Efter en höst med toppar i siktet, jag har 15 kvar till 60 toppar över 1000 meter i Funäsfjällen och en certifiering i Lathi som internationell TD (teknisk delegat) så stod där hela svenska eliten på startlinjen i Bruksvallarna. Bruksvallsloppet blev starten, den här gången med mig i spets som tävlingsledare, och så var säsongen igång för alla Sveriges bästa längdskidåkare, ledare, vallare, Vinterstudiotittare, funktionärer och bybor.

Förra året utbildade jag mig för att kunna instruera personer med funktionsnedsättning, så när Parasportförbundet låg på läger i Bruksvallarna fick jag vara med dem ute i skidspåret en dag. Energi och glädje fyllt till bredden.
Helgen som var utbildade jag längdledare för Friluftsfrämjandet, vilket ger stor reflektion till det egna ledarskapet. Däremellan fina möten och privatlektioner.

Och i eftermiddag vinterns första Skid- & Yogaläger. Jag och Emma längtar!

För en bokningsförfrågan hör av dig och njut av skidåkning i räls och manchester i ett vinterlandskap som just nu är en dröm!