Fjällturen – Sveriges vackraste mtb-lopp. Med nummerlapp på i en för mig helt ny sport. Det var skitigt, kul och så gick det fort utför till Ramundberget när jag var för kall i fingrarna att bromsa ordentligt 😉
Jag cyklade in som tredje dam och cyklar nog helt säkert nästa år igen.

Helags – utsett till världens tredje bästa topptur av National Geographic för sin magnifika vandring i kombination med kultur och historia. Läs mer här. Bild tagen förra sommaren på mig i brygga på toppen av Helagsfjället.
Skid- & Yogaläger blir det igen till vintern med Emma den 10-13 december i Bruksvallarna.

Helagsfjället är Guldtur 23 i Funäsfjällen. Sommarträning när den är som bäst. Välja en topp över 1000 meter (det finns 60 stycken att välja på i Funäsfjällen), snöra på dig löparskorna och ta dig upp.

Bild nummer 2, överkroppsstyrka i min orangea båt.

I nästa inlägg listar jag mina favoritträningspass i Funäsfjällen sommartid, på mtb, i löparskorna, på racer, i kajak, på rullskidor och även i vandringskängorna.