Jag har previlegiet att få åka ner till Montegordo i Portugal med Springtime Travel och undervisa i stavgång och rörlighet. En resa som varmt rekommenderas för er med intresse för träning. Dagen idag:

07.30 Stavgång på stranden i soluppgång – JOBB
08.00 Rörlighetsträning på stranden – JOBB
Frukost och en espresso
10:15 Box med/mot Kristina. En fin vän och klok som en bok vad gäller kost.
Strandhäng och så fick Hasse med mig och Kattis på
10 chins, 5 st magövning med lyft, 1 armhävning i första omgången,
9 chins, 5 st magövning med lyft, 2 armhävningar i andra omgången,
8 chins, 5 st magövning med lyft, 3 armhävningar i tredje omgången
och så fortsatte det i liknande skala och ja, man fick dela upp sina chins om/när man inte grejade dem i en följd
Lunch, färsk tonfisk på stranden
Lite vila och en espresso
16:30 Stavgång – JOBB
17:30 Yoga
Nu sitter jag på en café med wi-fi, skriver det här inlägget, medan de flesta andra lyssnar på föreläsning på hotellet. Jag svarar på bokningsförfrågningar om vintern också, det bor en längtan i mig. Och ja, jag gillar kontrasterna.

Igår 6 mil på racer, espresso och glass, yoga och sushikväll, utöver mina jobbåtaganden. Nämnde jag sol och bad i havet också? Bra dagar helt enkelt!